Organizare cantonamente si tabere sportive


Organizăm pe tot parcursul anului cantonamente sportive și oferim pachete cu pensiuni complete (cazare+ 3 mese pe zi).

Business-Trip, divizia de organizare evenimente sportive

Suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii, prețuri și platformă tehnologică pentru a ne asigura că vă scăpăm de tot stresul din procesul de planificare a călătoriilor la orice tip de eveniment sportiv.

Obiectivul nostru este să oferim un singur ghișeu, o singură platformă pentru nevoile de călătorie ale fiecărei echipe. Antrenorii sau conducătorii echipei vor organiza deplasarea echipei prin sistemul nostru organizat în așa fel încât să putem oferi un program personalizat pentru fiecare grup specific. 
Organizatorii turneului, cluburile sau federațiile sportive se pot asocia cu agenția noastră de turism - TTWORLD BUSINESS-Trip, pentru a oferi o experiență de călătorie excepțională pentru toate echipele echipe sportive.

Avem parteneri pe tot teritoriul Romaniei, în locații de la 3* pana la 5*.

cantonament

Cantonamente de refacere

Știm cât de greu este să fii sportiv de performanță și cât de solicitant poate fi un sezon pentru organism.

De aceea vă propunem și putem organiza la cerere cantonamente de refacere ce cuprind băi termale, masaj, kineto-terapie.

Cantonamente de pregatire

Pregătiți noul sezon competițional alături de noi.

Indiferent de sport - fotbal, baschet, handbal, rugby, tenis, atletism, judo, haltere, etc., pregătirea fizică pentru un sezon întreg este foarte importantă.

Avem parteneriate cu majoritatea locațiilor din România, unde vă puteți pregăti sportivii la cote maxime.

Pentru că de peste 10 ani avem, în cadrul grupului nostru, propria sală de fitness și dispunem de cele mai noi și bune programe de antrenament/pregătire fizică pentru sportivii de performanță, în cazul unor solicitări speciale, putem pune la dispoziție antrenori specializați.

De ce să lucrați cu noi?

  • Avem experiență în organizarea evenimentelor sportive de peste 10 ani;
  • Personalul nostru este foarte dedicat evenimentelor contractate și extrem de orientați pe detaliile care de cele mai multe ori fac diferența;
  • Suntem 24/24 ore la dispoziție pentru eventuale modificări/solicitări;
  • Oferim cel mai mic tarif de grup garantat prin contract;
  • Suntem o agenție completă ce asigură servicii multiple: cazare / masă completă / transport / transferuri / închiriere ambulanță / închiriere teren / sală / etc. 
  • Suntem convinși că un singur furnizor înseamnă mai puțină bătaie de cap.

Stim cât de greu este să organizezi o deplasare a unui grup de sportivi sau un eveniment sportiv, și tocmai de aceea am creat acest serviciu complet, pentru care garantăm cele mai bune condiții și ne asumăm garanția unui eveniment de succes.

Newsletter

Inregistreaza-te pentru noutati,
primesti cele mai noi oferte.

Contact

Str. Nicolae Titulescu, nr. 34, Slatina, Jud. Olt

+40349883171

office@business-trip.ro