Ana Hotels Sport - Poiana Brasov

Hotel: Ana Hotels Sport Poiana Brasov
Locatie:
Poiana Brasov / Brasov / Romania

Tarifele afisate sunt valabile in limita locurilor disponibile!
Tariful se poate modifica in functie de perioada si disponibilitatile din momentul rezervarii

Piscina, fitness, sauna, Hot Tub exterior, estetica faciala si corporala cu masaj, hidroterapie si wellbeing, sala de fitness, acces direct pârtia Bradu si restaurant premiat.

La cerere putem oferi si urmatoarele servicii:

Antrenamente cu antrenor personal fitness;
Kinetoterapeut recuperare sportiv ;
Planuri de nutritie.

Ana Hotels Sport Poiana Brasov, situat într-o locație pitorească de la poalele Muntelui Postăvaru, lângă pârtiile de schi și în mijlocul unei păduri de pin oferă cazare în stațiunea Poiana Brașov.

Ana Hotels Sport Poiana Brașov pune la dispoziție camere confortabile și plăcute, cu TV LCD și vedere superbă. Accesul la conexiunea WiFi este disponibil gratuit în toate zonele publice.

Centrul spa al Hotelului Sport include o piscină interioară cu funcție de hidromasaj, o sală de sport, saune și o cadă cu hidromasaj în aer liber. La un cost suplimentar pot fi, de asemenea, oferite diferite servicii de masaj și tratamente.

Restaurantul hotelului serveşte preparate româneşti, maghiare şi internaţionale şi are o terasă cu vedere la pârtiile de schi din apropiere.

Iarna, oaspeţii pot schia şi practica snowboarding pe pârtii, iar vara pot juca tenis sau pot face drumeţii în pădure, respirând aerul curat de munte. Această proprietate pune la dispoziția oaspeților un depozit pentru echipament de schi gratuit și oferă serviciile unei școli de schi, la un cost suplimentar.

Cazare , masa, facilitati pentru sportivi.

Servicii suplimentare