Diana Resort - Baile Herculane

Hotel: Diana Resort
Locatie:
Baile Herculane / Caras-Severin / Romania

Tarifele afisate sunt valabile in limita locurilor disponibile!
Tariful se poate modifica in functie de perioada si disponibilitatile din momentul rezervarii

Diana Resort asigură grupurilor sportive servicii de cazare și masă ireproșabile și o bază de tratament de înalt standard.

Diana Resort se află în staţiunea Băile Herculane, într-un cadru natural, înconjurat de o zonă împădurită întinsă. Proprietatea este la 2 minute de mers pe jos de râul Cerna şi la doar 250 de metri de centrul stațiunii. Oaspeții beneficiază gratuit de acces la internet WiFi şi parcare.

Camerele spaţioase de la Diana Resort sunt decorate în nuanţe de roşu, crem şi maro, având mobilier modern. Toate unitățile au zonă de relaxare, TV și baie privată. Unele unități includ un dormitor separat şi living.

Restaurantul à la carte serveşte mâncăruri locale şi internaţionale. Preparatele culinare şi băuturile pot fi savurate în zona de mese spaţioasă sau pe terasă. La cerere sunt disponibile meniuri pentru regimuri alimentare speciale, iar micul dejun poate fi adus şi în cameră.

Cazare, masa

Servicii suplimentare:

- există posibilitatea de a închiria teren de sport fotbal în aer liber (dimensiuni competiție) și/sau Sală de Sport închisă multifuncțională (volei, minifotbal, handbal, baschet etc).