Cheile Gradistei Fundata Resort & Spa - Fundata

Hotel: Cheile Gradistei Fundata Resort & Spa
Locatie:
Fundata / Brasov / Romania

Tarifele afisate sunt valabile in limita locurilor disponibile!
Tariful se poate modifica in functie de perioada si disponibilitatile din momentul rezervarii

Cu o arenă de biatlon olimpică și o sală pentru competiții extrem de competitive, acest complex sportiv este locul preferat al echipelor naționale în cantonamente, dar și al sportivilor străini cu performanțe înalte. Perfect pentru antrenamente în orice anotimp!

Piste omologate internațional pentru biatlon, schi fond și schi biatlon pe role. Competiții de tir biatlon afară și în interior. Dotări complexe care pot susține organizarea concursurilor internaționale. Dar și un platou luminos la fel de seducător ca potrivirea dintre schi fond și tir. În două cuvinte: Arena Biatlon! Singura arenă de biatlon omologată internațional din România care i-a atras pe reprezentanții Federatiei Internaționale de Biatlon.
Terenuri de fotbal, tenis, baschet, handbal | Sala Sporturilor | Sală cu tartan | Sali de forță și fitness
Pe langa Sala Sporturilor si Baza de Biatlon, exista in cadrul resortului Cheile Gradistei Fundata, ca parte a bazei sportive o sala cu pardoseala din tartan care are in dotare saltele si este destinata sporturilor de contact (karate, gimnastica, judo). Sala dispune si de un panou de catarare dar si de oglinzi pentru practicarea sporturilor precum (dans sportiv, zumba etc).
Anexe sportive și tehnice

Terenuri sintetice

Teren cu gazon

Sali de sport

Locuri de parcare

Săli de conferințe

Spații pentru transmisii
Tabelă electronică
Cu tribune și peluze de peste 1000 de locuri, acesta este locul unde se descătușează energia. Construită pentru sportivii care și-au ales sportul și vor să cucerească în felul lor unic.

Sala cu pardoseală din tartan și saltele este destinația unică a sporturilor de contact - karate, gimnastică, judo. Panoul de cățărare este perfect pentru escaladă. Și oglinzile mari fac din practicarea dansurilor sportive sau a programelor de zumba o adevărată plăcere.

Situat la doar 500 de metri de pârtiile de schi din Fundata, acest complex pune la dispoziție un restaurant, un bar și un centru spa. Camerele au balcon cu vedere la Munții Bucegi și Piatra Craiului.

Toate camerele şi vilele de la Complex Cheile Gradistei Fundata includ minibar şi TV LCD. Baia este dotată cu articole de toaletă și uscător de păr.

Facilitățile spa de la Cheile Gradistei Fundata Resort & Spa includ o piscină interioară, o cadă cu hidromasaj şi diferite tipuri de saune. De asemenea, oaspeții pot opta pentru o gamă variată de masaje și terapii spa.

Restaurantul servește preparate românești. La bar, oaspeții pot juca biliard și tenis de masă. Accesul la internet WiFi este gratuit în bar și în toate zonele publice.

Complexul se află la doar 5 km de localitatea Moieciu. Orașul Brașov este situat la aproximativ 35 km.

Cazare, masa

Servicii suplimentare