Pensiunea Euro Park - Fundata, Brasov

Hotel: Pensiunea Euro Park din Fundata
Locatie:
Fundata / Brasov / Romania

Tarifele afisate sunt valabile in limita locurilor disponibile!
Tariful se poate modifica in functie de perioada si disponibilitatile din momentul rezervarii

​Capacitate: 72 adulți în 36 spații de cazare. 

Complexul este cu Circuit Inchis si este destinat in exclusivitate Grupurilor de persoane, evenimentelor corporate(team-building, training, petreceri, etc) precum si taberelor (Fitness, nutritie, yoga, scolare, etc).

Situata in mijlocul naturii, acolo unde crestele muntilor saruta cerul de un albastru infinit, vei gasi pensiunea noastra. EuroPark te va uimi nu doar prin multitudinea de servicii pe care le ofera, dar si datorita peisajelor care iti vor taia respiratia.

Conceputa ca un resort complex, in care te poti relaxa si bucura de cele mai apetisante preparate culinare, pensiunea noastra te va surprinde si prin activitatile outdoor. Vei avea parte de aventura si te vei bucura de frumusetea neatinsa a locului, fiind, in acelasi timp, aproape de cele mai iubite atractii turistice pe care le ofera muntele romanesc.

De asemenea, Complexul Euro-Park are în dotare o bază sportivă modernă: teren de mini fotbal atestat FIFA, teren de tenis atestat ITS, teren de tenis cu piciorul, rachete de tenis şi mingi de fotbal şi tenis şi un loc special amenajat pentru biliard, tenis de masă şi jocuri (şah, table, cărţi, rummy etc).

Cazare, masa

Servicii suplimentare