Stim ce inseamna sa planifici o calatorie si stim cat de greu este sa gasesti destinatia potrivita, biletele de avion, hotelul si mai ales sa gasesti informatiile de care ai nevoie ca sa planifici totul in cel mai mic detaliu si la cel mai avantajos pret. Suntem o echipa de profesionisti in turism si ne propunem sa oferim ajutorul nostru companiilor si persoanelor care vor sa scape de bataia de cap pe care o reprezinta planificarea calatoriei.

Activam pe piata din anul 2018, iar acest timp ne-am crescut atat portofoliul de destinatii cat si numarul de clienti parteneri care au calatorit si calatoresc in continuare cu noi. Serviciile noastre raspund unei nevoi clare, pe care am identificat-o in randul companiilor, dar si nevoilor personale atunci cand vine vorba despre planificarea calatoriei. Traim in era mobilitatii, iar companiile nu mai activeaza doar pe plan local ci dezvolta cu usurinta relatii internationale cu parteneri din alte tari.

Asta inseamna ca nevoia firmei de a-si trimite specialistii sa intalneasca partenerii din alta tara, reprezinta si o munca in plus din partea companiei pentru a organiza aceste calatorii de business. Si aici intervenim noi. Ne spui datele calatoriei si destinatia, iar noi gasim cele mai eficiente modalitati de a calatori si cele mai bune oferte, indiferent ca discutam despre un angajat sau grupuri mai mari din companie. Scopul nostru este sa oferim cea mai simpla si eficienta modalitate de a calatori in scop de business, dar si cea mai placuta sedere.

Newsletter

Inregistreaza-te pentru noutati,
primesti cele mai noi oferte.

Contact

Str. Nicolae Titulescu, nr. 34, Slatina, Jud. Olt

+40349883171

office@business-trip.ro