Băile Herculane, Grand Hotel Minerva Resort & SPA - sejur 5 nopti, perioada 07.08-12.08

Hotel: Grand Hotel Minerva Resort & SPA

 1568 RON/persoana

Locatie:
Baile Herculane / Caras-Severin / Romania
Perioada:
07.08 - 12.08.2020
Servicii:
5 nopti / dubla / demipensiune

Tarifele afisate sunt valabile in limita locurilor disponibile!
Tariful se poate modifica in functie de perioada si disponibilitatile din momentul rezervarii

Cazare 5 nopti in camera dubla si masa in regim demipensiune ( mic dejun si cina )

Situat în centrul stațiunii Băile Herculane, una dintre cele mai vechi stațiuni balneare din lume, Grand Hotel Minerva Resort & SPA pune la dispoziție un centru spa complet echipat, o piscină, un centru de fitness și un bar. Oaspeții beneficiază de o varietate de tratamente, de la electroterapie, magnetoterapie și terapie laser MLS, băi galvanice și băi de sulf.

Toate camerele hotelului au decor clasic elegant şi balcon cu vedere la munte. Camerele includ baie privată, dotată cu articole de toaletă gratuite, iar unele au zonă de relaxare. Fiecare cameră de la Grand Hotel Minerva Resort & SPA este prevăzută cu aer condiţionat şi TV cu ecran plat.

Printre alte facilități oferite se numără o recepție cu program nonstop. Hotelul servește un mic dejun continental în fiecare dimineață. Oaspeții se pot bucura de o experiență culinară unică la cele 2 restaurante ale hotelului. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit în întreaga proprietate, precum şi locuri de parcare.

În imediata vecinătate a restaurantului şi a terasei există un club pentru copii, cu jocuri interactive, jucării, filme şi desene animate, precum şi console PlayStation şi Xbox. De asemenea, sunt disponibile diverse activități şi jocuri organizate de animatori profesioniști.

Centrul spa al hotelului are cadă cu hidromasaj și saună. La un cost suplimentar, oaspeții beneficiază de acces la o varietate de facilități de wellness de la hotel, precum și la diferite tratamente.

Atu-urile resortului sunt pe langa dotarea cu bazine cu apa cu sulf, existenta unor cabinete ce vor asigura
servicii medicale si proceduri terapeutice de: hidroterapie, electroterapie, laserterapie
si un cabinet dotat pentru Ozonoterapie, unicul de acest gen din regiune

Cazare 5 nopti in camera dubla si masa in regim demipensiune ( mic dejun si cina )

Tratamente optionale